Nieuws

Innovatieloods beschikbaar voor goed doel

 / 24-11-2019

Réwoud talentontwikkeling, sponsor van de Lions Club Bronckhorst, houdt a.s. vrijdag 29 november open huis voor de Bronckhorster Mosselparty 2019 aan de Netwerkweg 2 Vorden. U bent van harte welkom in de Innovatieloods. Ron Böhmer en Jolanda Lubbers openen graag de deuren voor dit mooie initiatief.

Lees meer

Nieuwe 3D printer

 / 05-06-2019

De Innovatieloods heeft een nieuwe 3D printer in gebruik genomen in haar pand in Vorden. De Ultimaker S5 kan met twee materialen en grotere volumes printen. Vanwege de gestegen vraag naar 3D print capaciteit en print grootte is de keuze gemaakt om een extra 3D printer aan te schaffen.

Lees meer

I-factor test 3D printer verloot

 / 10-04-2019

I-factor is bedoeld voor Starters, Young Professionals en 3e en 4e jaars studenten met een mbo, hbo of universitaire achtergrond die geïnteresseerd zijn om mee te werken aan innovaties die vanuit de Innovatieloods worden geïnitieerd.

Lees meer

Een nieuwe samenwerking

 / 10-04-2019

Sinds februari zijn Lucas de Groot (rechts) en Bram Wolbrink (midden) begonnen in de Innovatieloods als project engineers. Samen met Ron Böhmer zullen zij aan verschillende projecten gaan werken om nieuwe producten en innovaties te maken vanuit De Achterhoek.

Lees meer