Nieuws

Maak je talent zichtbaar

 / 21-06-2021

Ons doel is het ontwikkelen van innovatieve en creatieve kwaliteiten van mensen. Technologie van de toekomst vraagt naar een nieuw en duurzaam economisch model, pragmatisch denken en bijzondere competenties, waarbij leren vanuit het hart centraal staat.

Lees meer

Nieuwe en schone energie

 / 18-06-2021

Nieuwe en schone energie heeft op korte termijn weinig meer te maken met de huidige, en zal door gebruik te maken van de processen in de natuur autonoom worden gegenereerd. Wij nemen de alternatieve mogelijkheden onder de loep.

Lees meer

Innovatieloods beschikbaar voor goed doel

 / 24-11-2019

Réwoud talentontwikkeling, sponsor van de Lions Club Bronckhorst, heeft op vrijdag 29 november open huis gehouden voor de Bronckhorster Mosselparty 2019 aan de Netwerkweg 2 Vorden.

Lees meer

Nieuwe 3D printer

 / 05-06-2019

De Innovatieloods heeft een nieuwe 3D printer in gebruik genomen in haar pand in Vorden. De Ultimaker S5 kan met twee materialen en grotere volumes printen. Vanwege de gestegen vraag naar 3D print capaciteit en print grootte is de keuze gemaakt om een extra 3D printer aan te schaffen.

Lees meer

I-factor test 3D printer verloot

 / 10-04-2019

I-factor is bedoeld voor Starters, Young Professionals en 3e en 4e jaars studenten met een mbo, hbo of universitaire achtergrond die geïnteresseerd zijn om mee te werken aan innovaties die vanuit de Innovatieloods worden geïnitieerd.

Lees meer